Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 10:42

Εκλέχθηκαν οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό Πρέβεζας για το Συνέδριο – Διατηρήθηκαν οι δυνάμεις των εσωκομματικών τάσεων

Με ικανοποιητική συμμετοχή που ξεπέρασε το 70%, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εκλογική διαδικασία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Συνέδριο του κόμματος στις 14-17 Απριλίου.

Η Οργάνωση Μελών Πρέβεζας εξέλεξε 20 αντιπροσώπους, 3 εκλέχθηκαν από την οργάνωση δομών υγείας του Ν. Πρέβεζας (Βησσαρίων Μίχας, Θανάσης Ανωγιάτης, Τάκης Νικολόπουλος), 6 από την Ο.Μ. Δήμου Πάργας, 2 από την Ο.Μ. Λούρου, 5 από το Θεσπρωτικό και 2 από την Ο.Μ. Φιλιππιάδας (συνολικά 38 σύνεδροι).

Η μικρότερη συμμετοχή στην κάλπη σε σχέση με τους εγγεγραμμένους παρατηρήθηκε στη Φιλιππιάδα.

Αναφορικά με τον εσωκομματικό συσχετισμό δυνάμεων, που έχει να κάνει με τις δύο κυρίαρχες τάσεις των “προεδρικών” και της “ομπρέλας” και στο Νομό Πρέβεζας, όπως και σε άλλες περιοχές, φάνηκε ότι οι δύο κύριοι εσωκομματικοί πόλοι διατηρούν τις δυνάμεις τους με κύριο πολιτικό επίδικο τον τρόπο εκλογής των μελών των οργάνων και του Προέδρου.

Αναφορικά με την οργάνωση μελών της Πρέβεζας πρώτοι πέντε σύνεδροι σε ψήφους ήταν οι:

  1. Θοδωρής Κορωναίος

  2. Κώστας Μπάρκας

  3. Παναγιώτης Λελοβίτης

  4. Λούλα Συρόκα

  5. Δημήτρης Αλμπάντης