Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 11:59

“Μικρό καλάθι” για το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας - “Σιγή ιχθύος” από την Υπουργό

Όπως είχαμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr, υπήρξε παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως για την παραμονή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα.

Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ η Περιφέρεια αναφέρει:

“Την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως υποδέχτηκε σήμερα (σ.σ. χθες) στο Διοικητήριο της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, την οποία ενημέρωσε για πρωτοβουλίες της Περιφέρειας αναφορικά με την επαγγελματική εκπαίδευση, την υλοποίηση προγραμμάτων έρευνας και καινοτομίας, τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ειδικά σε ζητήματα κτιριακών υποδομών της Αρχιτεκτονικής Σχολής. Επίσης αναφέρθηκε και στην σταθερή θέση της Περιφέρειας για στήριξη των πανεπιστημιακών σχολών που λειτουργούν σε Άρτα- Πρέβεζα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Αντιπεριφερειάρχες και η βουλευτής κ. Μαρία Κεφάλα”.

Από την πλευρά της η Υπουργός δεν είπε απολύτως τίποτα δημόσια και απέφυγε να εγγυηθεί το οτιδήποτε.

Κατά συνέπεια άπαντες κρατούν ακόμη “μικρό καλάθι” για το τι θα απογίνει με το πανεπιστημιακό τμήμα, ωστόσο αναμφίβολα υπάρχουν κάποια αισιόδοξα σημάδια τις τελευταίες ημέρες, πως τουλάχιστον για φέτος, θα υπάρχει η λέξη “Πρέβεζα” στα μηχανογραφικά των υποψήφιων εισακτέων.