Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 09:41

Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) είναι η φοιτητική παράταξη που επικράτησε στις εκλογές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των φοιτητικών συλλόγων (πηγή στοιχείων: foititikanea.gr).

Στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας η ΠΚΣ ήταν η μόνη παράταξη που συμμετείχε στις εκλογές και πήρε το 100% των ψήφων (ψήφισαν 39 φοιτητές).

logistikis1

Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η ΠΚΣ κατέγραψε και πάλι πρωτιά.

logistiki2

Το αποτέλεσμα αμφισβήτησε με ανακοίνωσή της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (παράταξη που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία), στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

... Αναφορικά με την ψευδή εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η παράταξη της Πανσπουδαστικής μέσω των αποτελεσμάτων που δημοσιεύει, διευκρινίζεται ότι η πλειονότητα των Συλλόγων που ενσωματώνονται στα αποτελέσματα αυτά αποτελούν Συλλόγους - «φαντάσματα», τους οποίους έχει συστήσει και στους οποίους συμμετέχει μόνο η ίδια. Ως εκ τούτου καμία άλλη παράταξη δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα αυτά. Επιπλέον, η Πανσπουδαστική δεν αναγνωρίζει αποτελέσματα ΦΣ στους οποίους δεν συμμετέχει, προκειμένου να αποκρύψει την ανυπαρξία της και το αληθινό αποτέλεσμα”.