Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 15:48

Απάντηση του Φώτη Ζέρβα στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Γραπτή απάντηση στα τοπικά ΜΜΕ απέστειλε ο κ. Φώτης Ζέρβας, το όνομα του οποίου αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ (διαβάστε: ΠΑΜΕ Πρέβεζας: «Ντροπή των «συνδικαλιστών» της ΠΑΣΚΕ και ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σέρνουν εργάτες στα δικαστήρια»).

Ο κ. Ζέρβας επισημαίνει:

«Με έκπληξη διάβασα στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Πρέβεζας τα όσα αναφέρονται στην παρουσία μου στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας.

Οφείλω λοιπόν να απαντήσω για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι η εκεί παρουσία μου οφείλετω στη συμμετοχή στις εκλογές-του Σωματείου-της συζύγου μου η οποία όντας ιδιωτικός υπάλληλος και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε με κάλεσε να παρευρεθώ λόγω ανασφάλειας.

Ουδεμία πολιτική συμμετοχή ή εμπλοκή είχα κατά τη διαδικασία.

Σεβόμενος όμως την αγωνία για το αύριο ολων όσων εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, δε θα κάνω καμία αναφορά στην εν γένει συμπεριφορά της “δημοκρατικής” σας παράταξης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, σας κρίνουν όλες οι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις μαζί...

Τυχαίο; Δε νομίζω...

υ.γ. Έχετε κάποια απάντηση μήπως για την παρουσία του κ.Γάκη και κάποιων άλλων εκεί μέσα που είναι γνωστό ότι δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων;»

Με εκτίμηση Φώτης Ζέρβας