Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 01:08

Πήρε την «παρτίδα» το ΠΑΜΕ – Σήμερα η συνέντευξη Τύπου της Αγωνιστικής Παρέμβασης

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας απέρριψε το πρωί της Δευτέρας το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, που κατέθεσαν μέλη της ΠΑΣΚΕ και της Αγωνιστικής Παρέμβασης, κατά της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 10/4/2013 (ενστάσεις επί της διαδικασίας – μεταφορά κάλπης, εγγραφή μελών κτλ.) και της εφορευτικής επιτροπής που εκλέχθηκε στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας (όπου πλειοψήφησαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ).

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Πρέβεζας θα παραχωρήσει σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, συνέντευξη Τύπου-απάντηση με θέμα: «Εξελίξεις στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων – Οι συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μας».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, εν όψει των εκλογών, κατέθεσε ψηφοδέλτιο υποψηφίων μόνο η ΔΑΣ, κάτι που δεν έκαναν οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Η επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις, στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα (Δευτέρα) στις 10 το πρωί εκδικάστηκε η Προσωρινή Διαταγή στο Πρωτοδικείο της Πρέβεζας που κατέθεσαν τα μέλη της ΠΑΣΚΕ και της Αγωνιστικής Παρέμβασης κατά της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και της εφορευτικής επιτροπής που εκλέχθηκε στο σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων.

Οι προσπάθειες των «αγανακτισμένων» συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ και της Αγωνιστικής Παρέμβασης έπεσαν στο κενό. Το δικαστήριο έκρινε πως δε συντρέχει λόγος διακοπής των εκλογών στο σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας. Το «κομπρεμί» των Πασκιτών και ΝΑΡ/ΑΝΤΡΣΥΑ δεν πέρασε. Στη βιομηχανία δικαστικών διώξεων που προσπαθούν να σύρουν τους εργαζόμενους να ξέρουν πως δε θα τους περάσει. Οι εργαζόμενοι δε τρομοκρατούνται από τις άθλιες πρακτικές τους. Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά όσο και να ελπίζουν για το αντίθετο!!!».

 

Διαβάστε επίσης:

«Πυρά» της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εργαζομένων Πρέβεζας κατά των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΠΑΜΕ

«Βαριές» κουβέντες ανάμεσα σε ΠΑΜΕ Πρέβεζας και Αγωνιστική Παρέμβαση

Στα «χαρακώματα» οι παρατάξεις στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Λεκτική βία καταγγέλλει η ΔΑΣ

ΠΑΜΕ Πρέβεζας: «Ντροπή των «συνδικαλιστών» της ΠΑΣΚΕ και ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σέρνουν εργάτες στα δικαστήρια»

Μιχάλης Σιώζης: «Δεν πρόκειται να προβώ σε καμία απάντηση»

Απάντηση του Φώτη Ζέρβα στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ