Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 10:45

Βγαίνει μπροστά ο Περιφερειάρχης για την προστασία της εμπορικής δραστηριότητας του λιμένα Πρέβεζας - Επιστολή σε Υπουργεία με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση...

Με επιστολή του προς τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης λαμβάνει μία σημαντική πολιτική πρωτοβουλία για την προστασία της εμπορικής δραστηριότητας του λιμένα Πρέβεζας.

Η επιστολή αυτή μπορεί να ληφθεί ως ένα σαφές και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα της περιφερειακής αρχής προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψει ως "κεφαλή" της Ηπείρου να "πριονιστεί" με διάφορα "τεχνάσματα" η εμπορική δραστηριότητα στο λιμάνι της Πρέβεζας. Το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής έρχεται κόντρα στην παρελκυστική πολιτική του Δημάρχου Πρέβεζας γύρω από τα ζητήματα του λιμανιού, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το Master Plan και την τροποποίησή του. Ο κ. Καχριμάνης τονίζει την σπουδαιότητα του λιμένα για την Ήπειρο και τη ΒΔ Ελλάδα και τη σημασία του για την τοπική οικονομία.

Η επιστολή αναφέρει:

epistoli1

epistoli2

epistoli33