Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 15:58

Απίστευτες καταστάσεις στο ΔΛΤ Πρέβεζας – Λίγο έλειψε να μείνει χωρίς φύλαξη το λιμάνι...

Συνεχίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα η δημοτική αρχή Πρέβεζας σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν το λιμένα Πρέβεζας.

Μετά την εδώ και μήνες προκλητική και ετσιθελική πλέον άρνηση του Δημάρχου Πρέβεζας και Προέδρου του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, να συζητηθεί το θέμα του Master Plan του λιμανιού στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, παραλίγο να μείνει ο λιμένας χωρίς φύλαξη με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Άρον-άρον και τηλεφωνικά πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου (δείτε ΕΔΩ) συνεδρίαση του Δ.Σ., καθώς διαπιστώθηκε από την ηγεσία του Ταμείου, δηλαδή την ίδια τη δημοτική αρχή, πως η σύμβαση... τελειώνει την 15η Αυγούστου.

Η υπηρεσία του ΔΛΤ Πρέβεζας έχει εκκινήσει τις διαδικασίες του διαγωνισμού, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί αυτός και το Δ.Σ. αποφάσισε την τροποποίηση της σύμβασης φύλαξης και την επέκτασή της για δύο μήνες. Νομικά προβλέπεται βέβαια η δυνατότητα αυτή.

Μόνο που το κόστος για τα ταμεία του οργανισμού θα είναι επιπλέον 12.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Ο τρόπος προσέγγισης της υπάρχουσας δημοτικής αρχής στο γενικότερο “δημοτικό ταμείο” θα έπρεπε να δίνει μεγαλύτερη βάση σε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες και στο σαφές χρονοδιάγραμμα που πρέπει να υλοποιούνται οι διαγωνισμοί.

Κοινώς... θα πρέπει να αποφεύγει τα της τελευταίας στιγμής...