Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 10:20

Πήραν νέα απόφαση για να “μπαλωθεί” η “πολιτική γκάφα” Γεωργάκου με τις προγραμματικές συμβάσεις με τη ΔΕΠΑΝ

Είχαμε αναφερθεί με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) στο μείζον πολιτικό θέμα που προκύπτει από τον τρόπο που έχει ορίσει τη συνεργασία του ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος με την ΑΜΚΕ “Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη”.

Στην επισήμανσή μας πως για τον τρόπο που λειτουργεί ο κ. Γεωργάκος και ακυρώνει ουσιαστικά το ρόλο της οικονομικής επιτροπής, η οποία απλώς επικυρώνει τις αποφάσεις της ΔΕΠΑΝ (η πρώτη απόφαση ελήφθη στις 30 Σεπτεμβρίου στο Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝ και ακολούθησε στις 17 Νοεμβρίου αυτή της οικονομικής επιτροπής του Δήμου), μάλλον ευθυγραμμίζεται και η ίδια ΔΕΠΑΝ, κρίνοντας από την νεότερη απόφασή της για τον Δήμο Πρέβεζας, που διορθώνει μία “πολιτική γκάφα”.

Ειδικότερα στις 21 Νοεμβρίου στο Δ.Σ. της ΑΜΚΕ στο Βόλο (δείτε ΕΔΩ) αποφασίστηκε να υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Πρέβεζας με τίτλο “Προμήθεια νέων εφαρμογών και τεχνολογικών μέσων για την βελτίωση της διαχείρισης και λειτουργικότητας του αστικού περιβάλλοντος του Δήμου Πρέβεζας”. Προηγήθηκε δηλαδή η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας στις 17 Νοεμβρίου.

Το αξιοπρόσεκτο είναι πως η ίδια ακριβώς απόφαση στις 30 Σεπτεμβρίου (δείτε ΕΔΩ) είναι ακόμη αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Τελικά ποια απόφαση ισχύει; Η πρώτη ή η δεύτερη;

Και αν ναι γιατί πάρθηκε εκ νέου απόφαση;

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη συνεργασία δημιουργεί πάντα ερωτήματα με τον τρόπο που έχει δρομολογηθεί...