Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 23:05

Υπό διάλυση η ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Επιστολή-κόλαφος των εργαζομένων: “Αδιέξοδη κατάσταση-Υπεύθυνες ενέργειες πριν να είναι αργά”

Το www.atpreveza.gr έχει αναδείξει εδώ και πολλούς μήνες με πληθώρα αποκαλυπτικών ρεπορτάζ του το πρόβλημα βιωσιμότητας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας (ΔΕΥΑΠ), που αντιμετωπίζει πλέον “υπαρξιακά προβλήματα” και “φλερτάρει” με την ολοκληρωτική διάλυση. Και όχι μόνον αυτό, αλλα σημειώθηκαν δεκάδες “ευτράπελα” στη διαχείρισή της.

Η διοίκηση της εταιρείας και η δημοτική αρχή αντί να αναδείξουν τα τρομερά προβλήματα και να ψάξουν υπεύθυνες λύσεις, προέβαλαν για λόγους μικροπολιτικής μία ωραιοποιημένη εικόνα της κατάστασης με πρόταγμα ότι στη ΔΕΥΑΠ “γίνεται έργο”. Η πραγματικότητα όχι μόνο τους διαψεύδει, αλλά οι εργαζόμενοι της επιχείρησης με μία επιστολή-κόλαφο, που παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. το απόγευμα της Δευτέρας, 13 Φεβρουαρίου (σ.σ. στη συνεδρίαση παραβρέθηκε χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος), περιγράφουν μία εικόνα διάλυσης και ηχούν “καμπανάκια κινδύνου” πριν να είναι αργά. Και όπως έχουμε επισημάνει οι πολιτικές ευθύνες θα έχουν όνομα και επώνυμο.

Επιπλέον θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, υπάρχουν εκτιμήσεις πως οικονομικά η ΔΕΥΑΠ έχει μπροστά της ένα πολύ κρίσιμο τετράμηνο για τη βιωσιμότητά της...

 

Η επιστολή που παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. αναφέρει:

deya1

deya2

deya3