Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 09:42

Αντικαταστάθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Πρέβεζας μετά την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πρέβεζας στη συνεδρίασή του στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισε τον προσωρινό ορισμό της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας της δημοτικής επιχείρησης στη θέση του Γενικού Διευθυντή, μιας και μετά την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (δείτε ΕΔΩ) η θέση έμεινε κενή, ενώ παράλληλα θα ασκεί και τα καθήκοντα της υπηρεσίας της.

“Παρών” ψήφισε ο Δημήτρης Παππάς, θέλοντας να καταδείξει ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες τόσο της διοίκησης της ΔΕΥΑΠ, όσο και του ίδιου του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Την ίδια στιγμή τη ΔΕΥΑΠ βαραίνει για την υπόθεση και αγωγή, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας για επανάληψη της διαδικασίας.

Η υπόθεση επίσης ενδεχομένως να έχει και συνέχεια στην Επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία έχει αρμοδιότητα αν το κρίνει ορθό, να ανατρέπει τις αρχικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι αντικειμενικό στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πως η δημοτική αρχή και η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ λειτούργησαν πολύ πρόχειρα στον ορισμό νέου γενικού διευθυντή. Και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα...