Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:02

Υποψήφιος με την "Ανάπτυξη Τώρα" ο Θανάσης Κεραμιδόγλου

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα":

Η “Ανάπτυξη Τώρα” βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη “συμπόρευση δυνάμεων” στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τον Θανάση Κεραμιδόγλου.
Ο Θανάσης Κεραμιδόγλου λόγω και της πρότερης επαγγελματικής του δραστηριότητας ως Αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, “απογειώνει” τις δυνατότητες της παράταξής μας για τη μεγάλη νίκη της Πρέβεζας και των Πρεβεζάνων στις επόμενες εκλογές.
Θα αποτελεί μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της “Ανάπτυξης Τώρα” και μαζί με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Νίτσα και τον Τάσο Αμάραντο, θα αναλάβουν τις συναντήσεις συνεργειών-συνεργασιών με κόμματα, παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, για να επιτευχθεί και στην πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” που πρεσβεύει η ανεξάρτητη παράταξή μας.
Ο κ. Κεραμιδόγλου δήλωσε: Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για την Πρέβεζα, η προτροπή συμπολιτών και φίλων με οδηγήσαν να ασχοληθώ με τα κοινά του δήμου μας.
Συντασσόμενος με την ομάδα εκλογικού αγώνα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ , αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις εμπειρίες μου (Ώς απλός στρατιώτης όπως ήμουν και είμαι στην μέχρι τώρα πορεία μου, όπως και την συμμέτοχή μου σε ομάδες πολιτών ), με γνώμονα μόνο το καλό, το συμφέρον της πόλης και του δήμου μας, προχωράω με πράξεις και όχι με λόγια.
Άλλωστε το έχω αποδείξει με την παρουσία μου στα 33 περίπου χρόνια που κατοικώ σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, που είναι δεύτερη και τελευταία μου πατρίδα μου (καταγωγή για όσους δεν γνωρίζουν από Θεσσαλονίκη). Συντάσσομαι πλέον κοντά στον Γιώργο Νίτσα και τους καταξιωμένους από την Πρεβεζάνικη κοινωνία συνεργάτες του.
Έναν άνθρωπο που ασχολείται ενεργά για πολλά χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση, γνώστης των θεμάτων και προβλημάτων της πόλης και του δήμου μας, επιμένει μόνο αυτοδιοικητικά έχοντας όραμα και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας.
Να κάνουμε μαζί με όλους τους συνδημότες μας την Πρέβεζα και τα χωριά μας όπως πρέπει και όπως τους αξίζει.
Καλό αγώνα
Με σεβασμό στους συνδημότες μας
Σμήναρχος ε.α Επιτ. Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α/ΠΡΕΒΕΖΑΣ