Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 12:27

Πάνος Λελοβίτης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Πρέβεζας: "Την Κυριακή μιλά ο λαός και ο λαός θα ξαναγράψει ιστορία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ"

Του Πάνου Λελοβίτη, υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Πρέβεζας

Η ιερή στιγμή για μία Δημοκρατία, η διαδικασία της ψήφου, φτάνει την Κυριακή στο Νομό Πρέβεζας και σε όλη τη χώρα!
Η εκλογική αυτή αναμέτρηση δεν μοιάζει με προηγούμενες. Και δε μοιάζει γιατί ζήσαμε μία Κυβέρνηση την τελευταία τετραετία, που είχε χαρακτηριστικά καθεστώτος.
Γιατί μόνο σε καθεστώς προσομοιάζει το μίσος και η ιδεοληπτική εμμονή της Μητσοτάκης Α.Ε. για το δημόσιο σχολείο, το δημόσιο νοσοκομείο, το δημόσιο πανεπιστήμιο, το δημόσιο χώρο.
Μόνο σε καθεστώς προσομοιάζει η αρχή τους ότι όποιος έχει λεφτά προχωρά και όποιος δεν έχει ας φροντίσει για τον εαυτό του.
Εμείς μέσα από τους αγώνες στα κινήματα, αλλά και μέσα από τους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες που δώσαμε και δίνουμε, πιστεύουμε στο συλλογικό.
Την Κυριακή η Ελλάδα και ο Νομός Πρέβεζας πρέπει να αλλάξουν σελίδα!
Την Κυριακή μιλά ο λαός και ο λαός θα ξαναγράψει ιστορία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε και το 2015!
Να μπει ένα τέλος στο καθεστώς της αδικίας, της αισχροκέρδειας, των golden boys, των funds που ληστεύουν την περιουσία των μεροκαματιάρηδων, που δεν μπόρεσαν να αποπληρώσουν το δάνειό τους.
Την Κυριακή θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω!
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Νομό Πρέβεζας, είναι ψήφος ευθύνης και ενότητας για την επόμενη ημέρα. Είναι ψήφος για τη ρύθμιση χρεών, αύξηση μισθών, μείωση φόρων, μείωση τιμών.
Είναι ψήφος στη Δημοκρατία και την Αλληλεγγύη.
Η ψήφος στον στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος υπέρ των λίγων και αδύναμων και κατά των λίγων και δυνατών.
Από άκρη σε άκρη στο Νομό Πρέβεζας, από την Πάργα μέχρι τη Φιλιππιάδα και από το Λούρο, το Θεσπρωτικό μέχρι και το Ζάλογγο, η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος στην πρόοδο του τόπου μας και της χώρας.
Είναι ψήφος για δικαιοσύνη παντού και πολιτική αλλαγή!