Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 20:17

ΚΚΕ Πρέβεζας: "Σχόλιο σχετικά με την αναφορά της υποψήφιας της ΝΔ κ. Μπεϊντάρη στην απαγόρευση των Κομμουνιστικών Κομμάτων"

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΕ του ΚΚΕ στην Πρέβεζα:

Δεν έλειψαν τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά στοιχεία από την ομιλία της υποψήφιας βουλευτή κ.Ιωάννας Μπεϊντάρη στην χθεσινή συγκέντρωση της ΝΔ στην Πρέβεζα.
Αναφέρθηκε «στα εκατομμύρια(!) ξένων που αναγκαστήκαμε να ταΐσουμε, να ντύσουμε και να περιθάλψουμε στα νοσοκομεία μας» και πως χάρη στην κυβέρνηση της ΝΔ όλα αυτά σταμάτησαν δια μαγείας. Αλήθεια για την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας ευθύνονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες; Φυσικά ούτε λόγος για τις αιτίες που ευθύνονται για τον ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων όπως οι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στις οποίες συμμετέχει με τα μπούνια η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και οι προηγούμενες.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η αναφορά της στην απαγόρευση των Κομμουνιστικών Κομμάτων, ειδικά στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. Θεωρώντας την απολύτως φυσιολογική(!), δεν έχει ακούσει τίποτα φαίνεται για όλες τις δημοσκοπήσεις και τις σφυγμομετρήσεις που οι λαοί των χωρών αυτών αναπολούν τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα που είχαν. Είναι εκατομμύρια αυτοί που υπερασπίζονται την σοσιαλιστική οικοδόμηση.
Και όλα αυτά την στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει χιλιάδες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ακρίβεια και ζωή με κάθε είδους pass.
Παραχαράσσουν και αναθεωρούν την ιστορία και τα δικαιώματα που κατέκτησαν αυτοί οι λαοί με μπροστάρηδες τα Κομμουνιστικά Κόμματα. Στόχος τους είναι να ποτίσουν με αντικομμουνιστικό δηλητήριο τις συνειδήσεις του λαού και της νεολαίας.
Οι ευθύνες για την τοποθέτηση αυτή βαραίνουν συνολικά την ΝΔ και την τοπική της οργάνωση.