Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 22:38

Στη γενέτειρά του, το Μεσοπόταμο ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Γιώργος Δημητρίου

Σε μια ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη, ο υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Δημητρίου πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στο Μεσοπόταμο στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και που όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά στον τόπο που γαλουχήθηκε με τις ιδέες και τα ιδανικά, συγκέντρωση που σηματοδότησε και την ολοκλήρωση της πολιτικής του εκστρατείας στο νομό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 4

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα τόνισε ότι "από την 21η Μάϊου ξεκινά η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο Νομός μας. Η πραγματική πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας και δικαιούνται τα παιδιά μας".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 3

Ιδιαίτερα συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου ο Γιώργος Δημητρίου θύμισε για ακόμα μία φορά στους Πρεβεζάνους γιατί η Πρέβεζα πρέπει να έχει εκπρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Βουλή . Αναφέρθηκε στους δεσμούς του με την περιοχή, στην αγωνία όσων έφυγαν από τον τόπο για να μπορέσουν να ζήσουν, στα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές και δεσμεύθηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις για τα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή μεταξύ των οποίων, οι υποδομές, οι οδικές συνδέσεις, οι δομές υγείας, η αξιοποίηση των μνημείων και των κάστρων. Από την ομιλία του δεν έλειψε και η αναφορά στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ επειδή όπως είπε "αγωνιώ πραγματικά για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας" σημειώνοντας εμφατικά πως "ότι και να κάνουν δεν θα σταματήσω να διεκδικώ το νοσοκομείο που μας αξίζει"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 2

Κατέληξε τονίζοντας ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου "Εμείς θα γίνουμε η αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Εμείς θα δώσουμε ξανά την ελπίδα"

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 5

Από το γραφείο τύπου

Πολυμέσα