Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:26

Πάνος Λελοβίτης: "Στη μέση λοιπόν, μιας μάχης με σημαντικά επίδικα, όλοι είμαστε και θα είμαστε παρόντες"

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Πάνος Λελοβίτης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της Κυριακής:

"Το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής δίνει την πρωτοβουλία κινήσεων στον Μητσοτάκη και μεταφέρει την σημαντική ευθύνη της συγκρότησης ενός αριστερού-προοδευτικού πόλου υπεράσπισης της κοινωνικής πλειοψηφίας στον Συριζα-Π.Σ.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά πότε η Αριστερά βρήκε ανοιχτούς και εύκολους δρόμους; Πάντα χρειαζόταν να τους ανοίξει η ίδια με κόπο, μαθαίνοντας από ήττες και κακούς συσχετισμούς δύναμης. Στη μέση λοιπόν, μιας μάχης με σημαντικά επίδικα, όλοι είμαστε και θα είμαστε παρόντες.

Με καθαρό βλέμμα, σαφείς προτάσεις και στιβαρό πρόγραμμα, θα αντιπροτείνουμε στήριξη στα βασικά και απαράγραπτα δικαιώματα των πολλών, της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Προσωπικά ευχαριστώ τους φίλους και τους συντρόφους, που μου έδωσαν δύναμη και στήριξη, δώρα πανάκριβα, στην εποχή μας.Ένα χαμόγελο και μια πεισματικά, σφιχτή γροθιά αγώνα, είναι η δική μου υπόσχεση.

Καλή μας δύναμη!".