Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 09:50

Στην Επιθεώρηση Εργασίας Πρέβεζας δόθηκε η συνέχεια της καταγγελίας για ξυλοδαρμό σερβιτόρου στην Πάργα

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στην Πρέβεζα, τριμερής συνάντηση για την υπόθεση καταγγελίας ξυλοδαρμού σερβιτόρου στην Πάργα από τον εργοδότη του, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του (δείτε ΕΔΩ).

Μετά το τέλος της τριμερούς συνάντησης το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Βαγγέλης Νάνος βρέθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, όπου και ενημερώθηκε για την υπόθεση.

Σε δήλωσή του στο atpreveza.gr ο Βαγγέλης Νάνος αναφέρει: “Η συνάντηση δεν έχει να κάνει με αυτό το γεγονός της βιαιοπραγίας, αλλά με την πιθανόν καταβολή δεδουλευμένων που υπήρχαν και από ότι φαίνεται η καταβολή των δεδουλευμένων θα μπει σε μία διευθέτηση την επόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Με βάση τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΕΠΕ από εδώ και πέρα θα δρομολογηθεί και νέα τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία θα έχει αποκλειστικό θέμα το ζήτημα της βίαιης συμπεριφοράς της εργοδοτικής πλευράς σε βάρος του εργαζόμενου στη συγκεκριμένη επιχείρηση στην Πάργα.

Εμείς ως Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας καλούμε τους εργαζόμενους να είναι σε επαγρύπνηση. Να μην υποκύπτουν στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Να οργανωθούν στα κλαδικά και τα επιχειρησιακά τους σωματεία και να καταγγέλλουν κάθε παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας εις βάρος τους”.