Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 10:13

Ανάπτυξη Τώρα: “Το σάπιο καθεστώς Γεωργάκου στήνει ψηφοδέλτιο και εξαγοράζει συνειδήσεις με το δημοτικό χρήμα”

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα":

Όσο πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες και υποχρεωνόμαστε να καταγγείλουμε απίστευτα περιστατικά πολιτικής σήψης από το σάπιο καθεστώς που έχουν στήσει ο κ. Γεωργάκος και η παρέα του στο Δήμο Πρέβεζας.

Πέρα από έμμεσες απειλές σε άτομα για να είναι υποψήφιοι με τον “Δήμο της Καρδιάς μας” ή να μην είναι υποψήφιοι με την “Ανάπτυξη Τώρα” βρισκόμαστε μπροστά σε μία άνευ προηγουμένου εργαλειοποίηση του δημοτικού ταμείου.

Δηλαδή τα χρήματα από το υστέρημα των δημοτών αντί να πιάνουν τόπο για κοινωνική πολιτική και να επιστρέφουν στους δημότες, πιάνουν τόπο για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του ο κ. Γεωργάκος και να εξαγοράζει συνειδήσεις.

Και τι δεν έχουμε ζήσει την τελευταία τετραετία.

Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε υποψηφίους του από το ψηφοδέλτιό του 2019 που δεν εξελέγησαν.

Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ανεξάρτητους υποτίθεται τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι όλως τυχαίως είναι και υποψήφιοι αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιό του.

Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ μέσω των ΝΠΔΔ του Δήμου Πρέβεζας, όλως τυχαίως, σε άτομα που είναι στο ψηφοδέλτιό του.

Και η πολιτική σήψη και το... αλισβερίσι με το δημοτικό χρήμα δεν σταματά εκεί.

Έχει κάνει ήδη απευθείας ανάθεση χιλιάδων ευρώ σε εταιρεία, όπου μέτοχος είναι θεσμικός παράγοντας της πόλης σε πολυπληθές σωματείο και ετοιμάζεται να κάνει και άλλες στην ίδια εταιρεία.

“Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει δηλαδή”.

Λέτε να δούμε τον θεσμικό αυτόν παράγοντα υποψήφιο μαζί του τις επόμενες ημέρες;

Ανάθεση με δημοτικό χρήμα και υποψηφιότητα...

Αυτή είναι η στρατηγική του κ. Γεωργάκου.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα βάλει τέλος σε αυτό τον πολιτικό κατήφορο και την κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος για τα μικροπολιτικά παιχνίδια του κ. Γεωργάκου και της παρέας του.

Ήρθε ή ώρα για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας.

Ήρθε η ώρα για το πραγματικά νέο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ