Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 12:15

Έμεινε για 1,5 μήνα ακάλυπτο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας για τα επικίνδυνα απόβλητα - “Ξεχάστηκε” και πάλι η διοίκηση...

Η προχειρότητα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα θέματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας η διοίκηση του Ταμείου, καταδεικνύεται και στην περίπτωση της σύμβασης για την υπηρεσία συλλογής, μεταφοράς και τελικής διαχείρισης υγρών πετρελαιοειδών αποβλήτων, αποβλήτων λιπαντικών ελαίων και επικίνδυνων στερεών αποβλήτων από πλοία που καταπλέουν στον λιμένα Πρέβεζας.

Η διοίκηση του Ταμείου, η οποία έπειτα και από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr τον Φεβρουάριο του 2020 (δείτε ΕΔΩ) είχε συνάψει τριετή σύμβαση στις 14 Ιουλίου 2020 με εταιρεία για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλλον “ξεχάστηκε” μέσα στο καλοκαίρι (σ.σ. ίσως κι επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο) και για 1,5 μήνα άφησε ακάλυπτο το ΔΛΤ, καθώς η σύμβαση έχει λήξει.

Η εταιρεία με έγγραφό της στις 3 Ιουλίου 2023 προτείνει στο ΔΛΤ Πρέβεζας την παράταση της σύμβασης για ένα έτος ακόμη με τους ίδιους οικονομικούς όρους.

Παρ’ όλα αυτά μόλις στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΛΤ Πρέβεζας θα παρθεί απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως προαναφέραμε ανάλογες περιπτώσεις αποτελούν σχεδόν... κανονικότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. του Ταμείου.