Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 03:01

Εκλογές Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας-Ποιοι εκλέγονται

Στις κάλπες προσήλθαν χθες τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και των συντονιστικών.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Πρέβεζα, στο Δήμο Ζηρού στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλιππιάδας και στο Δήμο της Πάργας στο Δημαρχείο του Φαναρίου και έκλεισαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

IMG 1627

Τα αποτελέσματα στο νομό μας είναι τα εξής:

Για το ψηφοδέλτιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πρέβεζας έλαβαν:

Ζέρβας Φώτης 173

Ζήση Παναγιώτα 47

Κώστας Σταύρος 86

Μπέλλος Θεοφάνης 17

Νταλαγιάννης Αντώνης 57

Ντούσκα Μαρίνα 64

Ντούσκας Χρήστος 28

Παπαδόπουλος Γιάννης 42

Παπαϊωαννίδης Αλέξανδρος 58

Πουλίσης.Άγγελος 17

Για την 9μελή Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας εκλέγονται οι Ζέρβας Φώτης, Ζήση Παναγιώτα, Κώστας Σταύρος, Μπέλλος Θεοφάνης, Νταλαγιάννης Αντώνης, Ντούσκα Μαρίνα, Ντούσκας Χρήστος, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παπαϊωαννίδης Αλέξανδρος.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ) εκλέγονται οι Ευθυμία Μαντούση που έλαβε 103 ψήφους και η Κυριακή Σουρτζή που έλαβε 55 ψήφους, ενώ για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου εκλέγεται ο Βασίλης Κασκάνης με 144 ψήφους.

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Πρέβεζας εκλέχθηκαν οι Αλεξίου Αγγελίνα, Γκόγκας Χρήστος, Ζάκας Ηλίας, Κλοντζάρης Χριστόδουλος και Κολιός Κων/νος.

Η νομαρχιακή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκληθεί σε σώμα.