Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 18:48

Συνάντηση Μπάρκα-Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Στις 31/7/2013 και ώρα 11:00 το πρωί, επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, ο Βουλευτής Πρέβεζας του Σύριζα-ΕΚΜ, Κώστας Μπάρκας.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, την αποδυνάμωση των υπηρεσιών εξαιτίας των αποσπάσεων αστυνομικών στην Ξάνθη, τα υλικοτεχνικά προβλήματα εξαιτίας της μείωσης των λειτουργικών δαπανών, το θέμα της υγιεινής και καθαριότητας των κρατητηρίων τόσο των κρατουμένων όσο και των αστυνομικών που έχουν επωμιστεί την φύλαξη τους.

Εκφράστηκε από το ΔΣ της Ένωσης προς τον κ. Μπάρκα η αγωνία ότι δεν μπορεί να πληγεί άλλο το εισόδημα των αστυνομικών υπαλλήλων και παρουσιάστηκε το αίτημα να χαρακτηριστεί επιτέλους το επάγγελμα επικίνδυνο.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Πρέβεζας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο της αστυνομίας για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, τη θέση του ότι είναι αντίθετος σε νέες περικοπές στους ένστολους και πως θα είναι δίπλα τους σε κάθε μορφή αγώνα και ότι θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων τους.