Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 02:37

Με το δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκε η βουλευτής Σ. Ξουλίδου

Με την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου συναντήθηκε στο γραφείο του χθες το πρωί ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπάιλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας. ενημέρωσε την βουλευτή για οικονομική κατάσταση και για το πώς μπορεί να ξεφύγει ο δήμος από το οικονομικά αδιέξοδο. Μίλησαν ακόμη για πολιτικές ανάκαμψης και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν τα βασικά έργα υποδομή, τα ζητήματα του περιβάλλοντος, ο τουρισμός, ο Αμβρακικός κόλπος αλλά και οι αρχαιολογικοί χώροι με επίκεντρο την Αρχαία Νικόπολη.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε ακόμη τους τρόπους που μπορεί η τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει την πραγματική οικονομία που είναι ο πρωτογενής τομέας.

Η κ Ξουλίδου κατέγραψε τα προβλήματα και τις προτάσεις και σημείωσε ότι θα υπάρχει συνεργασία και με την τοπική συντονιστική επιτροπή προκειμένου αυτά να αναδειχθούν και να επιλυθούν.