Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 21:03

Επιστολή της Γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο www.atpreveza.gr

Δημοσιεύουμε την επιστολή της Γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κας Μαρίνας Ντούσκα, στο www.atpreveza.gr, με αφορμή άρθρο μας (διαβάστε: «Σπρώξε το ΠΑΣΟΚ στο... γκρεμό» - Ένα παιχνίδι και η κα Ντούσκα...).

 

«Αγαπητοί κ. Τσόγκα και κ. Πάτση

 

Κατ’ αρχήν θέλω να σας δηλώσω την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφω για τα πρόσωπά σας καθώς και σεβασμό για το έργο που συντελείτε στην καθημερινή μας ενημέρωση.

Λυπούμαι πολύ διότι, όπως φάνηκε από τα γραφόμενά σας, παρεξηγήθηκε το νόημα και το ύφος της επιστολής μου προς την ιστοσελίδα σας δίνοντάς σας έρεισμα για δημιουργία μιας υποθετικής εικόνας του ατόμου μου ως προς την ιδεολογία μου, το κόμμα και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και πολιτικά.

Νουθετήσεις και παραινέσεις δεν δέχομαι από καμία πηγή και από κανέναν πλην της συνείδησής μου και του χαρακτήρα μου. Ο καθένας μας λοιπόν ας κοιτάξει την δική του προσωπική πορεία και επιλογές…

Η απάντηση που λάβατε είχε το χαρακτήρα δημόσιας αποστασιοποίησης της νέας γενιάς της Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρεβέζης, από κάθε τι βρώμικο και ύποπτο, έστω και αν αυτό κάποτε ή ακόμα και τώρα ανήκε στις δομές της παράταξης.

Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουν πως ο χώρος της κεντροαριστεράς έχει αλλάξει ριζικά ξεκινώντας από τη γενιά που υποφέρει περισσότερο απ’ όλους από την κρίση, διατηρώντας όμως ιδεώδη και κυρίως ΑΡΧΕΣ!

Ο χρόνος και η πορεία του καθενός θα το δείξει!

 

Ντούσκα Μαρίνα

Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Πρέβεζας»

 

 

Σχόλιο του www.atpreveza.gr: Κάθε δημόσια αντιπαράθεση είναι γόνιμη, όταν έχει μια πολιτική βάση. Και η συγκεκριμένη ασφαλώς και δεν είχε χροιά προσωπικής αντιπαράθεσης. Ο αναγνώστης κρίνει και βγάζει πάντα τα συμπεράσματά του. Αυτή άλλωστε είναι και η αξία της δημοσίευσης...