Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 14:53

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας – Σπύρος Τσάτσης: «Να στηριχθούμε στους έντιμους και καθαρούς ανθρώπους»

Το Σάββατο, 30. 11. 2013, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης και η εκλογή νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Η Ν.Ε. αποτελείται από 17 μέλη, τα οποία είναι κατά σειρά εκλογής:


1. Αναστασίου Θωμάς, Πάργα, ψήφοι 14.
2. Κατσιανά Πόπη, Φιλιππιάδα, ψήφοι 14.
3. Χάϊδας Ηλίας, Πρέβεζα, ψήφοι 13.
4. Δράκος Χαράλαμπος, Φιλιππιάδα, ψήφοι, 12.
5. Τσάτσης Σπύρος, Πάργα, ψήφοι 12.
6. Παγκράτης Σπύρος, Πρέβεζα, ψήφοι 11.
7. Τζάκος Βαγγέλης, Πάργα, ψήφοι 11.
8. Τσακανιά Βιργινία, Πρέβεζα, ψήφοι 11.
9. Καμπουράκης Κώστας, Ζηρού, 10.
10. Μιχελάκου Καλλιόπη, Πρέβεζα, 10.
11. Κατσή Ξανθούλα, Πρέβεζα, ψήφοι 10.
12. Κορωναίος Γιάννης, Πρέβεζα, ψήφοι 9.
13. Λελοβίτης Παναγιώτης, Πρέβεζα, ψήφοι 9.
14. Νόβας Μιχάλης, Πρέβεζα, ψήφοι 9.
15. Παπαδήμος Βασίλης, Φιλιππιάδα, ψήφοι 9.
16. Τσέκου Σπυριδούλα, Πρέβεζα, ψήφοι 9.
17. Ζουρουφίδου Μαίρη, Πάργα, ψήφοι 8.

Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πάργας, Σπύρος Τσάτσης, σχολίασε σε ανακοίνωσή του: «Από το Δήμο μας εκλέχτηκαν 4 μέλη. Αυτό που εντυπωσίασε στην Γ. Σ. της Συνδιάσκεψης ήταν οι ομιλίες των αγροτών στο επάγγελμα, μελών της οργάνωσης του Δήμου μας. Πρόκειται για τους Αναστασίου Θωμά, ο οποίος ήρθε και πρώτος σε ψήφους και τον Τζάκο Βαγγέλη έκτο σε ψήφους.
Προσεγγίζοντας τα προβλήματα μέσα από την πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές με απλό καθαρό και ανθρώπινο πολιτικό λόγο, προκάλεσαν αίσθηση και εισέπραξαν το καθολικό χειροκρότημα των αντιπροσώπων της Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας.
Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία. Μας δείχνει και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Κανένας διάλογος με τους φθαρμένους γραφειοκράτες «παράγοντες» και «παραγοντίσκους», του Δήμου μας, τους οποίους η κοινωνία τους απαξιώνει συνεχώς. Αυτοί πρέπει να δώσουν εξετάσεις, ενώ εμείς πρέπει να στρέψουμε όλο το βάρος και την προσοχή μας στην κοινωνία, στους απλούς πολίτες της περιοχής μας.
Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές μας δίνουν μια πρόσθετη ευκαιρία. Να στηριχθούμε στους έντιμους καθαρούς ανθρώπους, που έχουν αποδείξει την εντιμότητάς τους και την ικανότητά να παράγουν πολιτική».