Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 18:38

"Πρεμιέρα" για τον Μιλτιάδη Κλάπα και την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη στις 23 Φεβρουαρίου

Την προγραμματική διακήρυξη, το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού στον οποίο θα είναι επικεφαλής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα παρουσιάσει ο Μιλτιάδης Κλάπας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Ξενοδοχείο Margarona Royal.

O υποψήφιος Δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας ήδη πραγματοποιεί επαφές με τους πολίτες και συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε την Καστροσυκιά και συνομίλησε με τους παρευρισκομένους όπου και ενημερώθηκε για τα πολλά προβλήματα του χωριού.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του κ. Κλάπα οι κάτοικοι περιέγραψαν τις συνθήκες εγκατάλειψης και υποβάθμισης του οικισμού παρά τα μεγάλα πλεονεκτήματά του και τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης που έχει.

Ο Μιλτιάδης Κλάπας αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη, την ένταξη της μελέτης υδροδότησης της περιοχής , την μεταφορά του κοιμητηρίου εκτός οικισμού στην θέση που έχει από παλιά επιλεγεί, στην προώθηση και υλοποίηση του τοπικού ΣΧΟΑΠ το οποίο ενώ ολοκληρώθηκε το 2010 δεν το υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή η οποία δεν έχει καμία πολεοδομική – χωροταξική πολιτική.

Κλείνοντας κάλεσε την Δημοτική Αρχή να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν την προμήθεια πετρελαίου και που αυτό καταναλώνεται και να απαντήσει εάν αληθεύουν καταγγελίες που υπάρχουν ότι εργολάβοι πληρώνονται με πετρέλαιο για έργα-εξυπηρετήσεις όπου δεν υπάρχουν μελέτες , δεν έχουν ανατεθεί με καμιά νόμιμη διαδικασία, δεν παραλαμβάνονται από την τεχνική υπηρεσία.