Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 03:14

Μεγάλη ένταση στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πάργας – Δεν εξελέγη υποψήφιος Δήμαρχος

Χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Καναλάκι Πρέβεζας, η δημοτική παράταξη «Άλλος Δρόμος», πραγματοποίησε ανοικτή γενική συνέλευση, ώστε μεταξύ άλλων να εκλέξει και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει το Δήμο Πάργας.

Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο δε συνέβη, καθώς οι εντάσεις και οι διαφωνίες ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα τα 68 μέλη που συνυπέγραψαν τη διακήρυξη του «Άλλου Δρόμου», να μεταθέσουν την εκλογή του υποψηφίου, βάζοντας και το ζήτημα αν αυτό θα γίνει από διευρυμένο σώμα ή όχι.

Μέλη του «Άλλου Δρόμου» επικοινώνησαν με το www.atpreveza.gr και μας μετέφεραν πως υπήρξε προσπάθεια από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να γράψουν μέλη την τελευταία στιγμή και «καπελώνοντας» τη συνέλευση να επιβάλουν δικό τους υποψήφιο Δήμαρχο.

Όπως τόνισαν μέλη της δημοτικής παράταξης στο atpreveza, εκείνοι ήταν που πραγματοποίησαν δεκάδες περιοδείες στα χωριά του Δήμου Πάργας (Φανάρι και Πάργα), ώστε να καταγράψουν τα «θέλω» των πολιτών και σε καμία περίπτωση δε θα ανεχθούν να τους επιβληθεί «κομματικά» ένας υποψήφιος.

Αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί, πως άτομα που θεωρούνται του περιβάλλοντος του νυν Δημάρχου, κου Αθανάσιου Λιόλιου, θέλουν να επηρεάσουν καταστάσεις στην Αριστερά του Δήμου Πάργας, ώστε να έχουν μέλλον στην επόμενη ημέρα του Δήμου Πάργας.