Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 16:15

Τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι στο Δήμο Ζηρού;

Ο Δημήτρης Γιολδάσης, ο Μενέλαος Γείτονας, ο Γιώργος Γιάννος και ο Νίκος Καλαντζής θα είναι οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν το δήμου Ζηρού στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν ακόμη για το πως θα κινηθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γιώργος Ζυγούρης μετά και την ανακοίνωση ότι δεν θα συμμετέχει η παράταξή του στην νέα Δημοτική Παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γ. Γιάννο.

Μπορεί ο κ. Γιάννος να ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του νέου αυτοδιοικητικού συνδυασμού συνεργασίας, μετά από συναντήσεις, όπως αναφέρει που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και στις οποίες συμμετείχαν στελέχη και μέλη των παρατάξεων του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας, «Συνεργασία Πολιτών», «Δημιουργική Πορεία» και "Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Ζηρού", ωστόσο τη συνεργασία αυτή διαψεύδει ο κ. Ζυγούρης επικεφαλής της «Συνεργασίας πολιτών» ο οποίος αναφέρει ότι στη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης του που έγινε, απορρίφθηκε η πρόταση συνεργασίας από την πλειοψηφία της παράταξη.

Ο κ. Μενέλαος Γείτονας θα είναι υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση και ήδη ξεκίνησε περιοδείες και τις δράσεις , στις οποίες η παράταξη του ΚΚΕ δίνει πολύ μεγάλο βάρος.

Στο επιτελείο του ανεξάρτητου Νίκου Καλαντζή βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία επαφών για να κλείσουν οι σχετικές συμφωνίες ενώ το Σάββατο σε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ιλιάνα θα παρουσιαστούν το όνομα του συνδυασμού, οι προγραμματικές του θέσεις και η ιστοσελίδα του υποψηφίου Δημάρχου.

Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Γιολάδης κινείται χωρίς το άγχος ονόματος συνδυασμού, εμβλήματος κ.τ.λ, στρέφεται αποκλειστικά στις επαφές με πρόσωπα έχοντας εξασφαλισμένη σε μεγάλο βαθμό τη δημοτική του ομάδα και προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη συμπλήρωση του συνδυασμού του.