Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 22:18

Χαιρετίζει ο Δημήτρης Βασιλείου την πρωτοβουλία του «Διαζώματος»

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου και η «Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία Δήμου Πρέβεζας» χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Αθηνών και της Κίνησης πολιτών για την ανάδειξη αρχαίων θεάτρων «Διάζωμα» με επικεφαλής τον κ. Σταύρο Μπένο να μεταφέρει παράσταση ενταγμένη στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης και στην Κασσώπη.

«Η επίσκεψη του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Γιώργου Λούκου μαζί με τον κ. Μπένο και συντελεστές της παράστασης στους ανωτέρω χώρους και οι ενθουσιώδεις δηλώσεις τους μας δίνουν την ευκαιρία να προτείνουμε την μόνιμη σύνδεση του Δήμου μας με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Η παρουσίαση μιας σειράς παραστάσεων θεάτρου, μουσικής, χορού κλπ. με την ποιότητα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών, όπως με επιτυχία γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Μικρή Επίδαυρο, γίνεται πόλος έλξης επισκεπτών, αναβαθμίζει το προσφερόμενο πολιτιστικό προϊόν και συμβάλλει στη διατήρηση των αρχαιολογικών χώρων στο σήμερα.

Βέβαια όλα αυτά με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και της Περιφερειακής Ενότητας που έχουν δείξει αντίστοιχο ενδιαφέρον και με την προϋπόθεση να προχωρήσουν οι εργασίες αποκατάστασης ιδιαίτερα στο Αρχαίο Ωδείο.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση δεσμευόμαστε να εργαστούμε αποτελεσματικά», αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Βασιλείου.