Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 15:40

Ο Γιώργος Ζάκας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας με την παράταξη του Γιώργου Ζάψα

Ο νυν περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γιώργος Ζάκας θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης του Γιώργου Ζάψα στην Πρέβεζα (υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης).

Το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ηπείρου, στηρίζεται από δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην Ήπειρο και έχει την ονομασία "Συμμαχία Ηπειρωτών".

Σε δήλωσή του ο κ. Ζάκας, υποστηρίζει:

"Είναι τιμή και ευθύνη να αναλαμβάνω την τιμητική θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, για την Περιφερειακή ενότητα της Πρέβεζας. Συναισθάνομαι την ευθύνη και αποδέχτηκα την πρόκληση γιατί θεωρώ ότι μπορούμε με επικεφαλής το Γιώργο Ζάψα και όλους τους συνεργάτες να δώσουμε ένα ωραίο και καθαρό αγώνα για όλα όσα πιστεύουμε και όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε. Για την Ήπειρο των προσδοκιών μας, για την Πρέβεζα της καρδιάς μας.

Ένα αγώνα που θα φέρει τον πολίτη στο προσκήνιο, μαζί με όλους όσους συμπορευτούν μαζί μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που θα είναι επιτυχημένη.

Τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση και η πρώτη διοίκηση της αιρετής περιφέρειας δεν κατάφερε να αμβλύνει, χρειάζονται μια συλλογική προσπάθεια με τη συμμετοχή των πολιτών, με πλήρη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, με συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δέχτηκα να συστρατευτώ, ενώνοντας και τις δικές μου δυνάμεις. Καμία μάχη δεν είναι από την αρχή χαμένη. Κανένας αγώνας δεν κερδίζεται αν δε δοθεί. Και όσο αν μερικοί εκτιμούν ότι τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος μας πιστεύω ότι η συλλογική μας προσπάθεια θα είναι τελικά νικηφόρα.

Για την Πρέβεζα που θα γίνει ξανά ένας τόπος να ζεις για τους πολίτες της.

Για μια Ήπειρο που θα ξεφύγει από την εσχατιά των Περιφερειών της Ευρώπης".