Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Μαϊος 2014 01:31

Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς

Την απασχόληση, την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη έθεσε ως προτεραιότητες σε περίπτωση που εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην Πρέβεζα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από τη θητεία του στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» αλλά και από τη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων, κατάγεται από την Ήπειρο και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που στα πλαίσια της περιοδείας του βρέθηκε και πάλι σε...πάτρια εδάφη. Ο κ. Αμυράς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν. Πρέβεζας κ. Ντάκουλα και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας κ. Παππά, ενώ συνομίλησε και εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές.

Ο κ. Αμυράς σε δηλώσεις του τόνισε: «Βρίσκομαι στην πατρίδα μου, είμαι Ηπειρώτης και νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος που είμαι ξανά στα πάτρια εδάφη. Ήρθα για να ενισχύσω την υποψηφιότητα τη δική μου και βεβαίως και της Νέας Δημοκρατίας για το ευρωψηφοδέλτιο και θέλω να πω σε όλους πως η θητεία του επόμενου ευρωκοινοβουλίου, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι πολύ σημαντικά για όλους μας διότι στο ευρωκοινοβούλιο θα αποφασιστούν χίλιαδυο πράγματα που μας αφορούν όλους, στην καθημερινότητά μας, ένα σωρό θέματα που έχουν να κάνουν πραγματικά με τη ζωή όλων μας. Εγώ δίνω τη μάχη με σύνθημα τα τρία «Α», απασχόληση, ανάπτυξη και αλληλεγγύη. Και υπάρχουν τρόποι να τα πετύχουμε και τα τρία. Είμαι διατεθειμένος και να πιέσω και να κάνω συμμαχίες και να γίνω ενοχλητικός και να κρατήσω πάντα την ανεξάρτητη περπατησιά μου, προκειμένου να βγούμε πολύ πιο γρήγορα από την κρίση και να βγούμε επιτέλους στο ξέφωτο της ανάπτυξης και του δυναμισμού όπως αρμόζει σε εμάς τους Έλληνες και ιδιαίτερα σε εμάς τους Ηπειρώτες».

Ο κ. Αμυράς στη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους δεν απέφυγε να απαντήσει γιατί επέλεξε να συνεργαστεί με τη ΝΔ σημειώνοντας πως είναι υπέρ των συνεργασιών, αφού συνεργάζεται με τη ΝΔ ως ανεξάρτητος πολίτης, όπως έκανε και στη θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα όπου για το καλό του δήμου συνεργάστηκε με όλους πλην της Χρυσής Αυγής.