Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 20:12

Δημ. Ριζοσπαστική Συνεργασία: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» - Καταγγελίες για «φλερτ» παράταξης με τη Χ.Α.

Επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία (υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Βασιλείου), στην οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση «ανεξαρτησίας» υποψηφίων Δημάρχων και καταγγέλλει «φλερτ» παράταξης με τη Χ.Α.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τις περίφημες διακηρύξεις των συνδυασμών  των κ. κ. Μπαΐλη, Κλάπα και Παππά  περί ανεξαρτησίας τους  από τα πολιτικά κόμματα, την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που μας  έχουν οδηγήσει στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

 Ήταν σαφής η στόχευση αυτής της δήθεν ανεξαρτησίας: να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και την υποτέλειά τους στην πολιτική των μνημονίων και την εφαρμογή αυτής της πολιτικής της βάρβαρης λιτότητας στο Δήμο της Πρέβεζας και μ’ αυτόν το τρόπο να υποκλέψουν την ψήφο τωναγανακτισμένων δημοτών.

Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚH ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ έγκαιρα και καθαρά είχε καταγγείλει αυτές τις κούφιες και ανυπόληπτες διακηρύξεις περί ανεξάρτητων και ακομμάτιστων  συνδυασμών και παρατάξεων.

Είχαμε προειδοποιήσει για τα χονδροειδή αυτά ψέματα και την υποκρισία.

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και οι υποκριτές αποκαλύπτονται.

Τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αρχικά δήλωναν ότι δεν κομματικοποιούν τις επερχόμενες εκλογές και δεν δίνουν χρίσμα σε υποψηφίους. Τελικά όμως, τρομοκρατημένα μπροστά στην διαφαινόμενη συντριβή τους και βλέποντας ότι οι ψηφοφόροι τους  στηρίζουν συνδυασμούς που είναι αντίθετοι με τη πολιτική τους και τα μνημόνια, άρχισαν σε διάφορες περιοχές της χώρας να στηρίζουν συνδυασμούς κομματικοποιώντας τις εκλογές, με σκοπό να συγκρατήσουν τους ψηφοφόρους τους. Στην Πρέβεζα, η  Τ.Ο. της Ν.Δ. δια του προέδρου της Ν.Ε.  δήλωσε στήριξη στον  συνδυασμό των κ. κ. Παππά - Νίτσα ο οποίος δυστυχώς φαίνεται ότι εμβολίζεται και από ακροδεξιές πινελιές τύπου Χρυσής Αυγής(!),  το δε ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις στελεχών του στηρίζει τους υποψηφίους των  συνδυασμών  των κ. κ. Μπαΐλη και  Κλάπα (τοποθέτηση της γραμματέα ΝΕ Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, στην παρουσίαση της υποψ. Ευρωβουλευτή Β.Στάμου)!

Όσον μας αφορά (και έχουμε εξαρχής δηλώσει), ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, αλλά η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε δημοτική παράταξη μέσα στην οποία ο καθένας μας έχει την δική του αυτονομία και αυτοτέλεια, αλλά μας ενώνει η κοινή μας αγάπη και αγωνία για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η ‘‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ όπως σε όλη την προεκλογική περίοδο έτσι και σήμερα, καλεί τους δημότες να στηρίξουν το καθαρό, ενωτικό,  ριζοσπαστικό, διεκδικητικό ψηφοδέλτιό μας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Βασιλείου για να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας, της φτώχειας και να κάνουμε πράξη, όλοι μαζί, τα καλύτερα όνειρά μας γι’ αυτόν τον τόπο, για μας τους ίδιους, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. 

 

Στις 18 Μάη γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εποχή!».