Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 16:21

Δημήτρης Βασιλείου από το Λούρο: «Μακριά από ρουσφέτια και κρυφές αναθέσεις»

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία στον Λούρο Πρέβεζας όπου μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Βασιλείου.

Είχε προηγηθεί περιοδεία στον Λούρο και τη Στεφάνη, όπου κλιμάκια υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μοίρασαν προεκλογικό υλικό μεταξύ των οποίων και το Πρόγραμμα της Παράταξης. 

Στο Πρόγραμμα αυτό αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Βασιλείου, τονίζοντας ότι είναι αποτέλεσμα επιστημονικής συνεργασίας 40 τουλάχιστον ανθρώπων, αλλά και συζήτησης με πολλούς από τους φορείς της πόλης. Το πρόγραμμα, αυτό όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν είναι οι «πλάκες που πήρε ο Μωυσής από τον Θεό», αλλά ένα πλαίσιο δράσης της δημοτικής αρχής, που θα εφαρμοστεί με τους πολίτες για τους πολίτες με πρώτο κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών τους και όχι τα κέρδη των εργολάβων.

«Η υλοποίησή του θα είναι μια διαφανής δραστηριότητα μακριά από ρουσφέτια και κρυφές αναθέσεις, που ήταν καθεστώς για τους προηγούμενους Δημάρχους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλείου και συμπλήρωσε: «Θα είναι μια διαρκής προσπάθεια ανατροπής των κατεστημένων δομών του Δήμου με σκοπό την λειτουργική αποκέντρωση και την παραγωγική ανασυγκρότηση σε όφελος όλων των δημοτών».

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Βασιλείου παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Λούρου καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής ΣυΡιζΑ Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας.