Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 01:37

Χρήστος Μπαΐλης:"Η σημερινή νίκη μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα"

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους δημότες της Πρέβεζας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους στη "Δημοτική Συνεργασία".

Ο κ. Μπαΐλης δήλωσε: "Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες που τίμησαν με την ψήφο τους τη δική μας παράταξη, τη Δημοτική Συνεργασία και θέλω να πω ότι κάναμε έναν αγώνα έντιμο και ειλικρινή και φτάσαμε στη σημερινή νίκη η οποία μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν ένα μήνα μέχρι την τελική νίκη της Κυριακής 25 Μαΐου.Μια νίκη για το καλό της Πρέβεζας και για το καλό των χωριών μας. Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα όπως αρμόζει στον πολιτικό μας πολιτισμό και θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα ότι τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών στέλνουν και ένα μήνυμα που δεν είναι άλλο από μήνυμα ενότητας και συνεργασίας όλων των τοπικών δυνάμεων για το καλό της Πρέβεζας. Θα πρέπει από εδώ και πέρα όλοι μαζί, όλες οι φωνές, όλες οι δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο ενωμένες να δώσουν έναν κοινό αγώνα για το καλό της Πρέβεζας και για το καλό των χωριών μας".

IMG 4708

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών ο κ. Μπαΐλης τόνισε: "Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας έντιμο και ειλικρινή, όποιος συνδημότης μας θέλει να τιμήσει με την ψήφο του τη Συνεργασία είναι καλοδεχούμενος, εμείς συνεργασίες και συναλλαγές δεν κάνουμε. Καταγγέλουμε οποιαδήποτε συναλλαγή από παλιότερα, εμείς είμαστε υπέρ ενός έντιμου πολιτικού αγώνα".