Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Μαϊος 2014 16:55

Μικροπροβλήματα στην εκλογική διαδικασία... - Γεμάτες οι παραλίες της Π.Ε. Πρέβεζας

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν από το πρωί σε διάφορα εκλογικά κέντρα της Π.Ε. Πρέβεζας σύμφωνα με πληροφορίες, τα οποία ωστόσο δεν επηρέασαν την εκλογική διαδικασία.

Σε εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Λούρου υπήρχαν ψηφοδέλτια των συνδυασμών του κ. Μπαΐλη και του κ. Παππά, τα οποία ωστόσο ανέγραφαν άλλη δημοτική ενότητα. Η διαδικασία διακόπηκε μέχρι να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα, από τη στιγμή που δεν προβλέπεται να μπει σταυρός σε αυτές τις εκλογές, και λίγες ώρες μετά συνεχίστηκε κανονικά.

Σε εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας υπήρχαν ψηφοδέλτια από το «Ποτάμι» αναμεμειγμένα με ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες ψηφοφόρων, ενώ σε άλλο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Λούρου, οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν διότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν τους έδινε λευκά ψηφοδέλτια.

Την ίδια στιγμή αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έξω από εκλογικά κέντρα της Πρέβεζας άγνωστοι είχαν ρίξει χαρτάκια τα οποία ανέγραφαν «Ψηφίζουμε Πρέβεζα ή Μπαΐλη;»...

20140525 152147_resized

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η Πρέβεζα σήμερα ψήφισε και παραλία, αφού η ακτογραμμή από τον Μύτικα μέχρι και το Κανάλι είναι γεμάτη από λουόμενους που απολαμβάνουν τη θάλασσα...