Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 16:57

Διεθνές Θερινό Σχολείο με σύμπραξη των Νοσηλευτικών Σχολών του ΤΕΙ Ηπείρου και του University College Cork

 Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου στο πλαίσιο των διεθνών του συνεργασιών, σε σύμπραξη με το  University  College  Cork (Ιρλανδία), το University College Zealand (Δανία)  και σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Ηπείρου, διοργανώνει το 2ο Διεθνές Θερινό Σχολείο (InternationalSummer School)  με τίτλο: «Κατασκευάζοντας αποδείξεις για καινοτόμες πρακτικές στην υγεία και Κοινωνική φροντίδα: Κριτικές προοπτικές» (Constructing evidence of innovative practices in health and social care: Critical perspectives).

Υπεύθυνοι της οργάνωσης του Θερινού Σχολείου είναι  Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Νοσηλευτικής Δρ. Στέφανος Μαντζούκας και  ο Δρ. Harry Gijbels.

Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκο Ηπείρου στα Ιωάννινα μέχρι και τις 10 Ιουλίου 2014.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Τηλ: 2651050775 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα