Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Μαϊος 2012 23:01

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει...

Γιορτή του στίβου και του αθλητισμού, αποτέλεσε η ημερίδα «Ημέρα Αθλητισμού», που διοργάνωσε το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον ΑΟ Πρέβεζας και το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.

Οι μαθητές της Α' και Β' τάξης του σχολείου, διαγωνίστηκαν στο μπαλάκι και το δρόμο 50μ, η Γ' και Δ' τάξη στο μήκος και τα 60μ, ενώ η Ε' και ΣΤ' τάξη διαγωνίστηκαν στο μήκος και τα 80μ.

Στα ταρτάν δεν δοκίμασαν τις δυνάμεις τους μόνο οι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους, οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να... ξεπεράσουν τα παιδιά τους, αλλά κάτι η έλλειψη... προπονήσεων, κάτι τα λίγα παραπανίσια κιλά, έκαναν τα παιδιά πρωταγωνιστές! Όπως άλλωστε γίνεται πάντα...

Μικροί και μεγάλοι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, ενώ απονεμήθηκαν μετάλλια και διακρίσεις (προσφορά του ΣΕΓΑΣ), σε αυτούς που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στα αθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένα από τα παιδιά έδειξαν με τις επιδόσεις τους, πως υπάρχει στην πόλη άφθονο ταλέντο και -γιατί όχι- εφόσον ορισμένα από αυτά αγαπήσουν τον κλασικό αθλητισμό να βγάλουμε και πρωταθλητές. Μην ξεχνάμε πως και το δημοτικό στάδιο έχει το όνομα Ολυμπιονίκη της πόλης...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση εικόνων