Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 03:38

Χρώμα, διασκέδαση, θεατρικό παιχνίδι και προσφορά στο Κανάλι

Το μεράκι, την όρεξη και τη φαντασία τους, έβαλαν εκπαιδευτικοί και παιδιά χθες (8/6/2012), στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Ζαλόγγου και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολειού Καναλίου και ειδικότερα οι ομάδες θεατρικού παιχνιδιού και αγγλικών με τη μορφή θεάτρου, παρουσίασαν το θεατρικό παιχνίδι ως εναλλακτικό τρόπο μάθησης. Παιδιά και γονείς το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σχολική χρονιά.

Οι υπεύθυνοι-εμψυχωτές της εκδήλωσης Ευαγγελία Κατσαβάρου και Κωνσταντίνος Καλύβας και η υπεύθυνη δασκάλα Κυριακή Κάρτσακα-Κατσαβάρου οργάνωσαν θεατρικό παιχνίδι (Τσίρκο Άνω-Κάτω και Παντομίμα: Το άγαλμα), το πρόγραμμα είχε και μουσικό διάλειμμα με... Eurovision, ενώ η ενότητα «Αγγλικά με τη μορφή θεάτρου», περιείχε τα παρακάτω μέρη:

Μαθαίνοντας τα χρώματα με ένα τραγούδι, το καπέλο με το αγαπημένο μου χρώμα, τηλεοπτική γνωριμία, χαρούμενα ζωάκια, μάθημα γυμναστικής, διάφοροι τύποι συναντιούνται στο δρόμο, στην τάξη, μαθαίνοντας τα ζώα με ένα τραγούδι.

Στις δραστηριότητες συμμετείχαν τα εξής παιδιά:

Μαριγώ Κάππα, Σπυριδούλα Κάππα, Μαρία Κάτσενου, Παρασκευή Αλεξανδρή, Άννα Μαρία Φούντογλου, Ναταλία Κατέρη, Αριάδνη Ξανθουδάκη, Άγγελος Καλδής, Βαγγέλης Κατσάβαρος, Θωμάς Αθανασάτος, Μάχη Αθανασάτου, Νίκος Μελετίδης, Θάνος Τσενικόγλου, Νικήτας Κατσάβαρος, Μαριλένα Κατσαβάρου, Αλέξανδρος Τσράκης, Μαρία Κίρκου, Αδαμαντία Παπαποστόλου, Κωνσταντίνα Σοροντίλα, Αποστόλης Καλδής, Λευτέρης Μυριούνης, Ελένη Φυσέκη, Σοφία Κουμπούλη, Κατερίνα Τσαμπά, Δέσποινα Μουκάνου, Δημήτρης Μουκάνος, Βασίλης Μυριούνης, Νίκος Σοροντίλας, Δημήτρης Χαλκίδης, Ραφαήλ Τόλης, Εβελίνα Τσάλη, Δήμητρα Νταλαμάγκα, Αμτέλα Κασάρι, Άγγελος Μυριούνης, Γιάννης Κόκκιος, Μόνικα Γκιούζη, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Μιχάλης Αλεξανδρής, Κωνσταντίνος Κίρκος.

 

Προσφορά στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

Αντί για εισιτήριο, οι προσκεκλημένοι έφεραν τρόφιμα για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», όπως ρύζι, φακές, λάδι, ζυμαρικά, γάλα και άλλα είδη. Η προσφορά γονέων και παιδιών, σε παιδιά που η μοίρα δεν τους χάρισε πολλά χαμόγελα, είναι πραγματικά αξιέπαινη. 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση εικόνων