Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 00:17

Το 2ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας έκοψε την πίτα του

Με τις ευχές για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων.

pita2

Στη λιτή τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και ο πατέρας Αγαθάγγελος. Ο Σεβασμιότατος μαζί με τις ευχές του προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τόνισε σε όλους την αξία της Αρετής με το πλατωνικό ρητό: «Πάσα τε επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία και ου σοφία φαίνεται».

pita4

Στη συνέχεια οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου δώρισαν στον Σεβασμιότατο ένα λεύκωμα με φωτογραφίες του Αγίου Όρους, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Πετσούκης Χρήστος πρόσφερε μία εικόνα με τον «Χριστό Παντοκράτορα» από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.

pita5

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Ζηρού κ. Παπαβασιλείου Βασίλειος και ο Διευθυντής Β΄/βάθμιας Εκπ/σης κ. Μπέλλος Χριστόφορος , ο οποίος χαιρέτησε και ευχήθηκε Υγεία και πρόοδο.

pita3

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφασή του να προτείνει την ονοματοδοσία του 2ου Γυμνασίου σε «Ιωσήφ Ρωγών» και να προωθήσει την πρότασή του στα αρμόδια θεσμικά όργανα.