Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 17:56

Γεμάτες έμπνευση και πρωτοπορία οι σχολικές δραστηριότητες μαθητών και εκπαιδευτικών των γυμνασίων και λυκείων του Ν. Πρέβεζας

Ο διευθυντής Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας, κ. Χριστόφορος Μπέλλος υπέγραψε την απόφαση «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το σχολικό έτος 2015-2016», με την οποία εγκρίνονται ομόφωνα οι εμπνεύσεις καθηγητών και μαθητών.

«Επεκτείνοντας το Ευρωπαϊκό Ορειβατικό Μονοπάτι Ε6 από το μαντείο της Δωδώνης στις Αρχαίες Βατίες. Ανίχνευση μονοπατιών στη μικρή Λάκα Σουλίου», «Οι ελαιώνες της Πρέβεζας», «Αξιοποίηση του μονοπατιού παραπλεύρως του Αχέροντα ως στοιχείο οικοτουρισμού», «Μάουτχαουζεν, Ι. Καµπανέλης: το δικαίωµα του ανθρώπου στη ζωή σήµερα», «Ραδιοφωνική ηχογραφηµένη εκποµπή µε τίτλο «RADIO PAL» στο EUROPEAN SCHOOL RADIO-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ», είναι ορισμένα μόνο από τα project που ετοιμάζονται στα δημόσια σχολεία του Νομού μας.

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που το δημόσιο σχολείο δέχεται «επιθέσεις» από πολλές απόψεις, αλλά κάθε φορά εκπαιδευτικοί και μαθητές, βάζουν τα... γυαλιά στο κεντρικό κράτος για τον τρόπο που δουλεύουν και τη δημιουργικότητά τους.

 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη λίστα με τα προγράμματα.