Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 16:31

Σπουδαία διάκριση για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας – 2ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό ταινιών (vid)

Μία σπουδαία διάκριση για τη μαθητική κοινότητα της Πρέβεζας, για εκπαιδευτικούς και μαθητές, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή μας, κατάφερε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, το οποίο κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «μυθοπλασία» στο 2ο Διεθνή Μαθητικό Διανωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης... μια ευκαιρία», για την τρυφερή ταινία μικρού μήκους με θέμα τη διαφορετικότητα και τον σχολικό αποκλεισμό, που δημιούργησαν οι μαθητές της Στ' τάξης του Σχολείου.

Το atpreveza επικοινώνησε με τη διευθύντρια του 7ου Δημοτικού κα Αλεξάνδρα Σκαμπαρδώνη, η οποία μας ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κυρίες Βαγγελάκη Κωνσταντίνα (Φυσική Αγωγή) και Λέκκα Ναταλία (Μουσική) και φυσικά στα παιδιά που συμμετείχαν».

ceb1cf86ceafcf83ceb1

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα - Μορφωτικό Γραφείο -Σπίτι της Κύπρου συνδιοργάνωσαν τον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους«Ένας πλανήτης... μια ευκαιρία».

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ'- Ε'- Στ' δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια!