Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 16:59

Δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στη δεκάδα του Μαθητικού Φεστιβάλ ενάντια στο Bullying

BANNER STOP_BULLYING

Το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας:

«Δύο συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας πέρασαν στη δεκάδα για το 1o Φεστιβάλ Μαθητικών Συγκροτημάτων ενάντια στο Bullying, που διοργανώνουν οι εκδόσεις Άγκυρα.

Τα συγκροτήματα "Φαναριώτες" και "Σαπουνόφουσκες" διακρίθηκαν στις δέκα καλύτερες συμμετοχές που θα διαγωνισθούν ζωντανά το Σάββατο, 6 Μαΐου 2017, στις 5:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΓΚΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ" του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Δημαρχείο Κηφισιάς, τηλ. 213 2007207).

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία (60% των κριτών & 40% του κοινού) θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με τίτλο: «Θες να παίξουμε;»

Τα τραγούδια των συγκροτημάτων αποτελούν πρωτότυπες δημιουργίες τόσο σε στίχο όσο και σε μουσική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας είναι το μοναδικό σχολείο με δύο συμμετοχές στη δεκάδα που προκρίθηκε!

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Γιάννης Ζουγανέλη (συνθέτη - ηθοποιό), Σπύρο Γραμμένο (τραγουδοποιό), Γιώργο Κωνσταντινίδη (μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ & συγγραφέα), Νίκο Μιχαλόπουλο (συγγραφέα - εκπαιδευτικό), Αναστασία Παπαδημητρίου (εκδότρια - συνθέτη).

Όσοι από εσάς δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε το Σάββατο 6 Μαΐου στο Stop Bullying School Band Contest Festival και θέλετε να στηρίξετε τη συμμετοχή των παιδιών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας μπορείτε να δείτε την εκδήλωση στο κανάλι των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ στο You Tube όπου θα προβληθεί Live Streaming.

Τα συγκροτήματα που διακρίθηκαν:

Σαπουνόφουσκες

Σουλτάνα-Αικατερίνη Γκρόιντα, τραγούδι, στίχοι, μουσική)

Άννα Βερυκίου (στίχοι)

Φώτης Καλόγηρος, πιάνο

Ευαγγελία Θεοφάνους, βιολί

Ευαγγελία Σακκά, φλάουτο

Δήμητρα Λιλή, ντραμς

Φαναριώτες

Φοίβος Σκάρπος, ηλεκτρική κιθάρα

Χαράλαμπος Πάνος, τραγούδι και στίχοι

Για την ηχογράφηση των τραγουδιών ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Κυπριωτέλη, που ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο αίτημά μας και του οποίου η συνεισφορά στις συμμετοχές μας υπήρξε ανεκτίμητη».