Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 11:20

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πρέβεζας για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου...

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πρέβεζας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου:

«Τέσσερα χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και η σκιά του αδικοχαμένου Αλέξη πλανιέται ακόμα γύρω μας. Ο τραγικός χαμός ενός 15 χρονου παιδιού από τις σφαίρες ενός ασυνείδητου αστυνομικού, δε μπορεί ασφαλώς να αποκτήσει επετειακό χαρακτήρα. Δε μπορεί όμως να περάσει και στη λήθη, όπως δεν γίνεται να ξεχαστεί η νεανική εξέγερση, αλλά και οι σκηνές βίας και καταστροφής που ακολούθησαν.
Η απονομή δικαιοσύνης και η τιμωρία του ανθρώπου που στέρησε τη ζωή από το νεαρό Αλέξη είναι το ελάχιστο που απαιτείται από μια ευνομούμενη πολιτεία, αλλά και από το αίσθημα δικαιοσύνης μιας ανθρώπινης και δημοκρατικής κοινωνίας.
Ως μέλη μιας σπουδαστικής κοινότητας που καλλιεργεί την επιστήμη και προασπίζει την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αλλά και ως νέοι άνθρωποι, με οράματα, αγωνιστικότητα και ελπίδα, είμαστε οι πρώτοι που οφείλουμε να καταδικάζουμε οποιαδήποτε φαινόμενα βίας και κατάχρησης εξουσίας.

Γ. Γραμματέας Π.Α.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας
Νιχωρίτης Κων/νος»

 

 

Σχετικά Άρθρα