Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 01:17

Με επιτυχία το Bazaar του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας (photo+video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς το Bazaar που διοργάνωσαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας με την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Μπορεί ο καιρός να μην έκανε στους μαθητές το χατίρι να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στην κεντρική αγορά, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ωστόσο η συνεχόμενη βροχή δεν απέτρεψε δεκάδες δημότες να επισκεφτούν το Bazaar και να αγοράσουν υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και διακοσμητικά, ημερολόγια και πλήθος άλλων αντικειμένων σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

IMG 4136 copy

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις της στο atpreveza.gr η διευθύντρια του σχολείου κα Κόρου οι μαθητές εργάστηκαν εθελοντικά με πολλή όρεξη και αγάπη για τις κατασκευές του Χριστουγεννιάτικου Bazaar στην προσπάθεια φέτος να υπάρξει μια έστω μικρή βοήθεια στα οικονομικά του σχολείου.

IMG 4143 copy

«Η ιδέα δημιουργήθηκε πέρυσι όταν η κα Κακοσήμου, η καθηγήτρια των καλλιτεχνικών, είπε ότι τα παιδιά είχαν πάρα πολύ μεγάλη διάθεση να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και βγάλανε πολύ ωραία πράγματα. Οπότε φέτος που τα οικονομικά των σχολείων είναι όλα λίγο δύσκολα και χρειαζόμαστε πολλά λεφτά εμείς γιατί κάνουμε πολλές εκδηλώσεις σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε την παραγωγικότητα σε κατασκευές με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας. Πραγματικά βάλαμε μπροστά τα παιδιά, δουλέψανε πολύ τα παιδιά, βοήθησε πολύ ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και έχουμε τη χαρά να λέμε ότι σήμερα κυρίως οι μαθητές προώθησαν τα προϊόντα τους. Βγήκανε στην αγορά, μιλήσανε στον κόσμο, που και αυτό είναι ένα παιδαγωγικό όφελος για τα παιδιά μας. Εγώ να πω σαν σχολείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κακοσήμου, στους συναδέλφους που βοήθησαν γενικά, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και στα υπέροχα παιδιά μας» είπε η κα Κόρου, η οποία μαζί με τα παιδιά και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Έκθεση εικόνων