Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 20:37

Σχολικό τουρνουά μπάσκετ από τη Νικόπολη Πρέβεζας (pics)

Το 29ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας, οργάνωσε ο Σ. Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ, με τη βοήθεια της διεύθυνσης Α΄θμιας εκπαίδευσης.

 

Στους δύο ημιτελικούς τα αποτελέσματα ήταν:

5ο ΔΣ – 3ο ΔΣ = 37 – 24

2ο ΔΣ – 6ο ΔΣ = 33 – 29

Στον τελικό:

2ο ΔΣ – 5ο ΔΣ = 39 – 28

 DSC06187

Σε όλα τα παιχνίδια παίχθηκε πολύ καλό μπάσκετ. Απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές και κύπελλο στον πρωταθλητή.

Ο ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ τίμησε επίσης τους καλύτερους πέντε του πρωταθλήματος και τον 6ο καλύτερο παίκτη που ήταν οι Γιώργος Σουλιώτης (2ο), Χρήστος Μπέλλος (5ο), Δημήτρης Παπαχρήστος (6ο), Νεκτάριος Βλάχος (3ο), Σπύρος Μίχος (7ο) και Γιώργος Τοματάς (1ο) και τον πιο πολύτιμο παίκτη του τουρνουά (MVP) Γιώργο Σουλιώτη (2ο). Τις απονομές έκαναν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Πελοπίδας Δόνος, Μάκης Μπέλλος, Πάνος Γεωργίου και Θοδωρής Μυζίκος.

DSC06188

Η Νικόπολη συγχαίρει τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής Ιουλία Λύρου και Ελένη Γκαρτζονίκα, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Πάνο Καραμούτσιο, Σπύρο Πολίτη, Θεόφιλο Λιόντο και τους κυρίους Ροντογιάννη και Μίχο για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των ομάδων, τους δασκάλους που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 1ου, 2ου, 3ου, 5ου, 6ου , 7ου και Παντοκράτορα, τους μαθητές για την αθρόα συμμετοχή τους και την αγωνιστική συμπεριφορά τους.  

 

 

Σχετικά Άρθρα