Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 15:56

"Την αγαπήσαμαν και μεις" από το 6ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας

To 6o Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση "Την αγαπήσαμαν και μεις" την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 7.00 στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

Η κα Ελένη Ζιώγα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής υπεύθυνη της παράστασης αναφέρει ότι πρόκειται για μια αληθινή ιστορά μιας γυναίκας από το Ριζοβούνι Πρέβεζας της "βασίλως" έτσι όπως την κατέγραψε στο βιβλίο της η συγγραφέας κ.Γεωργία Σκοπούλη.

Η συγκεκριμένη ιστορία δραματοποιήθηκε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας τους συντελεστές του οποίου ευχαριστεί θερμά για την στήριξή τους.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην πολιτιστική παράδοση του τόπου μας και σε αυτές τις ηρωίδες γυναίκες που πάλεψαν με την πέτρινη μοίρα τους και κατάφεραν να σταθούν όρθιες δίνοντάς μας μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας.

Η παράσταση έχει επενδυθεί με ζωντανή παραδοσιακή μουσική , από καταξιωμένους μουσικούς της πόλης μας και αποτελεί ένα περιπετειώδες ταξίδι στο παρελθόν με απίστευτες αλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Σχετικά Άρθρα