Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 21:19

Η «Πρεσβεία» της ποιοτικής διασκέδασης στην Πρέβεζα

Η οδός ιστορική, όπως και η ονομασία της, αποπνέει το γούστο του μεγάλου ποιητή (Λόρδου Βύρωνος 11, ιστορικό κέντρο Πρέβεζας).

presveia1

Η «Πρεσβεία» ανάμεσα στα κτίρια των παλιών προξενείων της πόλης, έρχεται να συμπληρώσει τον κοσμοπολίτικο αέρα της παλιάς Πρέβεζας. Με γεύσεις και αρώματα από διάφορες χώρες, που «ταξιδεύουν» τις αισθήσεις.

presveia5

Σε έναν χώρο διακοσμημένο με καλαίσθητη και πρακτική ματιά, απολαμβάνετε την εκλεκτή κουζίνα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων, την οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ένα από τα 100 και πλέον κρασιά μας, από τα μήκη και τα πλάτη της ευρωπαϊκής ηπείρου και φυσικά από τους καλύτερους αμπελώνες της Ελλάδας.

presveia3

Ιδιαίτερη επιλογή αποτελούν και οι μπύρες μας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 60 διαφορετικά είδη, από πολλές χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο Τσεχία, Ιρλανδία κ.α.).

presveia4

Ξεχωριστή διάσταση στο μαγαζί μας δίνει η συνεργασία με τη διάσημη τσέχικη ζυθοποιία Viven, η οποία ζυθοποιείται από ανθρώπους με πάθος και απολαμβάνεται από ανθρώπους με ήθος. Μια διεργασία που τη μικροζυθοποίηση την ανάγει σε τέχνη.

Σας περιμένουμε στην «Πρεσβεία».