Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 15:26

Γιάννης Τσάτσος: Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού

Ο Γιάννης Τσάτσος είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Απόλυτα καταρτισμένος και εξειδικευμένος στο χώρο της διδακτικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού.

iStock 000006227725Small

Σε συνεργασία με τους γονείς και λαμβάνοντας υπ' όψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή, διαμορφώνεται και το πρόγραμμα παρεμβάσεων και διδακτικής, ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια σειρά καλά οργανωμένων διδακτικών παρεμβάσεων μπορεί να οφελήσει πολλαπλά το μαθητή. Αφενός, τον απαλάσσει από το άγχος της καθημερινής μελέτης και του επιτρέπει να επιλύει όλες τις απορίες του άμεσα. Ταυτόχρονα, το ιδιαίτερο μάθημα, μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στις επαναλήψεις, στηn κάλυψη των όποιων κενών και στην απόκτηση αυτοπεποίθησης από το μαθητή. Επιπλέον, σταδιακά μαθαίνει πως να οργανώνει το διάβασμά του, ποια είναι τα δυνατά του σημεία και ποιες οι αδυναμίες του, ενώ προετοιμάζεται επαρκώς για τη μετάβαση από το δημοτικό σχολείο στο γυμνάσιο (Πηγή: www.mathisi.edu.gr).