Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 20:35

Αγωγή κατά του Δήμου Πρέβεζας από δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μπαϊλη...

Στις 23 Νοεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης αναφέρθηκε δεικτικά και δημόσια σε αγωγή του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας», Διονύση Καλλίνικου, κατά του Δήμου Πρέβεζας, για παλαιότερες οφειλές του Δήμου σε αυτόν. Ειδικότερα ο κ. Μπαϊλης είπε, σε λεκτική αντιπαράθεσή του με το Μιλτιάδη Κλάπα: «... Το χρέος έχει τάση ανόδου. Εκκρεμούν δεκάδες αγωγές εναντίον του Δήμου. 100.000 βγήκε του Κωτσαντή τελεσίδικα, του κου Καλλίνικου, του συναδέλφου, εναντίον του Δήμου 232.000, του Λαϊνά 88.000, 170.000 του Τσόλκα, 50.000 του άλλου. Μιλάμε για εκατομμύρια. Δεν είναι καραμέλες αυτά τα ποσά».

Αυτή τη φορά είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κου Μπαϊλη, που έχει ήδη καταθέσει αγωγή για παλαιότερες οφειλές του Δήμου Πρέβεζας στην επιχείρησή του και στις 3 Ιουνίου έχει οριστεί η εκδίκασή της.

Θα έχει άραγε και αυτός ανάλογη δημόσια αντιμετώπιση από τον κ. Μπαϊλη;

Στις συγκεκριμένες υποθέσεις υπάρχουν δύο στοιχεία:

Πρώτον: Η δικαστική οδός είναι η πιο σύντομη για να πάρουν οι επαγγελματίες τα χρήματά τους από παλαιότερες οφειλές του Δήμου Πρέβεζας.

Δεύτερον: Οι επαγγελματίες που ο Δήμος τους οφείλει χρήματα, θα πρέπει να παραιτούνται από αυτά αν είναι δημοτικοί σύμβουλοι;

 

 

Π.Τ.