Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 15:53

Στη θέση τους οι ναυαγοσώστες-Ανάγκη για παρεμβάσεις στην παραλία του Καναλίου

Μπορεί φέτος οι ναυαγοσώστες στις παραλίες του δήμου Πρέβεζας να βρίσκονται στη θέση τους εγκαίρως, ωστόσο είναι φανερό πως θα πρέπει να γίνουν ακόμη κάποια βήματα προκειμένου και οι ναυαγοσώστες να μπορούν να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους, αλλά και οι λουόμενοι να νιώθουν ασφαλείς.

13405424 10153773773432648_550983329_o

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που αντικρίσαμε στο δεύτερο πύργο που βρίσκεται στην παραλία του Καναλίου. Ο πύργος του ναυαγοσώστη εκτός του ότι δεν είναι στο κατάλληλο ύψος, δεν έχει σκίαστρο και στην ουσία βρίσκεται υπό κατάρρευση από την περασμένη σεζόν.

Μικρές λεπτομέρειες για τις οποίες θα πρέπει ο δήμος να μεριμνήσει τώρα που βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της θερινής περιόδου...

IMG 1532

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την απόφαση του λιμεναρχείου, ως πολυσύχναστες παραλίες, με υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη κατά τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ – ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2016 και από ώρες 10:30΄ έως 17:30΄ καθημερινά, είναι οι εξής:

α) Παραλία «ΛΟΥΤΣΑΣ» Δήμου Πάργας, που οριοθετείται από όρια Δήμου Πρέβεζας έως Κατασκηνώσεις «ΤΥΠΕΤ», με δύο (2) ναυαγοσώστες.

β) Παραλία «ΒΡΑΧΟΣ» Δήμου Πρέβεζας, που οριοθετείται από ξενοδοχείο «ΣΤΑΥΡΟΥ Κων/νου» έως όριο Δήμου Πάργας , με δύο (2) ναυαγοσώστες.

γ) Παραλία «ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ» Δήμου Πρέβεζας, που οριοθετείται από ψαροταβέρνα «ΦΙΛΙΠΠΑΣ» έως ταβέρνα το «ΛΙΜΑΝΑΚΙ», με έναν (1) ναυαγοσώστη.

δ) Παραλία «ΚΑΝΑΛΙ» Δήμου Πρέβεζας, που οριοθετείται από «CAFE MOJO» έως «CAFÉ SWELL», με έναν (1) ναυαγοσώστη

ε) Παραλία «ΚΑΝΑΛΙ- ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ» Δήμου Πρέβεζας, έμπροσθεν καταστήματος «ΜΑΝΓΚΟ», με έναν (1) ναυαγοσώστη.

στ) Παραλία «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» Δήμου Πρέβεζας, που οριοθετείται από ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟ» (προς πλευρά Μύτικα) έως αναψυκτήριο Νο 1 , με έναν (1) ναυαγοσώστη.

ζ) Παραλία «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» Δήμου Πρέβεζας, πλησίον αναψυκτήριου Νο 2, με ένα (1) ναυαγοσώστη.

η) Παραλία «ΜΟΝΟΛΙΘΙ» Δήμου Πρέβεζας, στο σημείο έμπροσθεν του κάμπινγκ (γνωστό στην τοπική κοινωνία ως «Κάμπινγκ Καλλιμάχου») , με έναν (01) ναυαγοσώστη.

θ) Παραλία «ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ» Δήμου Πρέβεζας, με έναν (1) ναυαγοσώστη.