Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 19:38

Νέο καφεκοπτείο Coffee Island στην Πρέβεζα

Logo CI-01

Η Coffee Island ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου καφεκοπτείου της στην πόλη της Πρέβεζας, του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην περιοχή. H ελληνική εταιρεία Coffee Island αριθμεί ήδη 316 καφεκοπτεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά σύντομα και σε άλλες πόλεις του εξωτερικού.

Στο καφεκοπτείο Coffee Island που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ειρήνης 98 & Μαρίας Πολυδούρη, στην Πρέβεζα μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά τους αγαπημένους σας μονοποικιλιακούς καφέδες. Οι Specialty Coffees είναι καφέδες συγκεκριμένης προέλευσης, από μία συγκεκριμένη φάρμα και παραγωγό. Καλλιεργούνται σε ιδανικό μικροκλίμα, προσφέροντας γεμάτη γεύση, μοναδικά αρώματα και υψηλή καθαρότητα.

Μέσω της πολιτικής του direct trade, της απευθείας συνεργασίας με τους παραγωγούς και την ανάπτυξη του microfarm project®, υψηλής ποιότητας προϊόντα φτάνουν στο ποτήρι σας από όλο τον κόσμο. Στα καφεκοπτεία Coffee Island που συνδυάζoυν την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού καφεκοπτείου και ενός espresso bar oποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα ροφημάτων καφέ φίλτρου, ελληνικού ή espresso και τσαγιού.