Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 10:40

Η μοναδική εμπειρία της Winback στην Πρέβεζα!

winback

Η ενέργεια WINBACK έχει υποστηριχτεί από χιλιάδες ασθενείς και κορυφαίους αθλητές για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, ενώ έχει γίνει σημείο αναφοράς με περισσότερα από 1000 εξοπλισμένα κέντρα στον κόσμο σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Η ενέργεια WINBACK είναι ένα ρεύμα υψηλής συχνότητας που κυμαίνεται μεταξύ 300 kHz και 1 MHz. Επιταχύνει τη «φυσική αναγέννηση» των βιολογικών ιστών και η χαμηλή της ένταση την καθιστά μια εντελώς μη επεμβατική και 100 % φυσική ενέργεια για το ανθρώπινο σώμα.

tecar3

WINBACK ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η WINBACK επιταχύνει τη θεραπεία και ανακουφίζει τον πόνο στους μυς και τις αρθρώσεις. Πρόκειται για ένα είδος μη επεμβατικής ενέργειας υψηλών συχνοτήτων, η οποία ενισχύει τη φυσική ικανότητα ανάπλασης του οργανισμού μας.

Η WINBACK ανακουφίζει τους πόνους, μπλοκάροντας εκτεταμένα τις αντανακλαστικές αντιδράσεις των νεύρων.

WINBACK TECARTHERAPY

Ο εξειδικευμένος φυσικοθεραπευτής σας θα χρησιμοποιήσει την WINBACK κατά τη διάρκεια των συνεδριών αποκατάστασης. Θα χρησιμοποιήσει τις χειροπρακτικές τεχνικές ταυτόχρονα με τις ειδικές συσκευές, ώστε να διασφαλίσει μία ευχάριστη και χαλαρωτική θεραπεία.

Από την πρώτη, κιόλας, θεραπευτική συνεδρία με το TECAR, θα δείτε εμφανή αποτελέσματα (αύξηση της κινητικότητας, ανακούφιση του πόνου, βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος) στην πορεία της αποκατάστασής σας.

Μία συνεδρία TECAR με τη χρήση της WINBACK, προσφέρει μία μοναδική ποικιλία θεραπειών για χρόνιες και οξείες παθήσεις, παρουσιάζοντας ελάχιστες αντενδείξεις. Μιλήστε με τον φυσικοθεραπευτή σας και τον γιατρό σας, ώστε να καθορίσουν μία εξειδικευμένη θεραπεία.

winback4

Η WINBACK PHYSIO ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ!

Αποκλειστικά στο Εργαστήριο Φυσιοθεραπείας Μιμίδης Δημήτριος

Πρέβεζα

Λεωφόρος Ειρήνης 88

τηλ. 26820 22777, κινητό: 6932 536223


Δείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ 


amistim

 


winbackbanner2